Testimonials



Retreats



Marianne om sommer-retreat “Jeg er så glad i låget over at jeg har fået denne her mulighed og for, at jeg har kunnet overtale mig selv til at starte på dette her. Man bliver lykkelig af det”

Forløb for professionelle



Compassion Forløb for professionelle Katja Johannesen, marketingchef i HK Forbundet
Compassion Forløb for professionelle Ann-Birgitte Havelund Nielsen, vicechefjordemoder på AUH


Forskningsprojekter



Projekt Stressfri hverdag for børn og unge Mette Maltesen er lærer i udskolingen på Gammelgaardsskolen i Aarhus. Hun oplever, at mange børn og unge er udfordrede og kan have gavn af mindfulness. Og så oplever hun, at nogle af de børn, der tager godt imod programmet og øvelserne faktisk er dem, der normalt er tilbageholdne og ikke engagerede i timerne.
Projekt Stressfri hverdag for børn og unge Vibeke Birch Borup er lærer for 6. klasserne på Østervangskolen i Hadsten, uden for Aarhus. Hun fortæller, at skolens ledelse allerede har vedtaget, at alle elever på 6. klassetrin fremover skal tilbydes .be programmet – enten som forløb i efteråret eller foråret. Dertil kommer så en opfølgning i 8. og 9. klasse, hvor andre udfordringer typisk melder sig hos mange børn.
Projekt Stressfri hverdag for børn og unge Anne Dorte Ohrt er lærer for 4. og 5. klasse på Friskolen i Hinnerup, en forstad til Aarhus. Hun kendte godt til meditation, men har oplevet, at det ikke er lige til at overføre sin erfaring med mindfulness til eleverne.