Mindre stress, mere trivsel i virksomheder

Mindfulness kan være et vigtigt redskab til at håndtere og forebygge stress og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen. Dansk Center for Mindfulness engagerer sig i arbejdet med at skabe større trivsel på danske arbejdspladser, bl.a. som partner i "Sammen om Mental Sundhed", som ledes af Sundheds- og ældreministeriet. 

Tilbud til virksomheder

Vi tilbyder viden om stress samt redskaber til at håndtere det. Du har både muligheden for et kortere fordrag og for et kursus i det 8-ugers videnskabeligt dokumenterede program Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Du kan også vælge, at vi uddanner en eller flere interesserede medarbejdere, som kan varetage opgaven i virksomheden.

Projekter i virksomheder

Vi er lige nu i gang med et forskningsprojekt, der undersøger, om overgangen mellem arbejde og pensionstilværelse kan styrkes ved træning af mindfulness. Se projekthjemmesiden her: 

Derudover leder vi et projekt med mindfulness på private arbejdspladser, der er støttet af Velliv Foreningen. Læs pressemeddelelsen her:

Find øvelser 

 

"Jeg bliver en bedre kollega"

"Det gør mig til en bedre kollega, fordi det ikke er min utålmodighed, der afgør, om det bliver et godt møde".

Artikel med Ida Auken, Folketingspolitiker om mindfulness på sin arbejdspladsen. 

Mindfulness under corona gav mere ro og mindre frygt

”Jeg har to små børn og arbejde pludseligt hjemmefra, mens jeg gik med en masse frygt og bekymringer pga corona”

Artikel om Louise, der besluttede sig for at fortsætte mindfulness-undervisningen live online.


Dine personoplysninger

Ved at bruge denne formular accepterer du, at Aarhus Universitet opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os, til at behandle din booking af et kursus. Dine personoplysninger opbevares i det omfang, det er nødvendigt at kunne behandle din booking, og de vil blive slettet efter behandling. Læs mere i vores privatlivspolitik.