Compassion cultivation training

Compassion Cultivation Training (CCT)

Compassion Cultivation Training (CCT) er et sekulært evidensbaseret program udviklet af Thupten Jinpa, Dalai Lama’s primære engelske oversætter, i samarbejde med psykologer, neurologer, og kontemplative forskere, ved Center for Compassion Altruism Research and Education (CCARE) ved Stanford University, Medical School.

Formålet med træning af compassion er mere end bare at mærke empati eller at bekymre sig for et andet menneske. Træning af compassion hjælper os til at have modet og styrken til at være med smerte og lidelse når livet er svært. Med den systematiske træning af compassion skabes mere opmærksomhed omkring - og forståelse for - egne tanker, følelser og adfærd for derved at udvikle redskaber og færdigheder til at indgå i sundere relationer til en selv og andre. Indledende undersøgelser af CCT har fundet, at systematisk træning af compassion medfører øget psykisk trivsel, nærvær, øget omsorg for en selv, modstandskraft, og social forbundenhed og nedsætter stress, angst og depression.

CCT er et 8 ugers kursus, hvor man mødes 2 timer om ugen. Deltagerne modtager undervisning som omfatter psykologiske, neurologiske og kontemplativ forskning samt interaktive klasseaktiviteter, og meditationsøvelser. Deltagerne laver hjemmearbejde mellem lektionerne ved at få adgang til indspillede ledende meditationer af 20-25 minutters varighed. Derudover udføres uformelle øvelser, hvor man bruger dagliglivets situationer til at arbejde med undervisningsmaterialet den pågældende uge.

Compassion Cultivation Training (CCT) udbydes nu for første gang i Danmark af Stanford University CCT certificeret underviser Nanja Holland Hansen gennem Dansk Center for Mindfulness.

Klik her for at komme til den danske side om Compasssion Cultivation Træning.

Er det kursus i CCT du ønskede at tilmeld dig ikke at finde eller lukket for tilmelding, kan du skrive dig op til besked om næste kursus: "Ja tak, giv mig besked om kommende kursus i CCT".

 


Kursus 1. kvartal 2018:

København:

Dato: Start mandag d. 8. januar 2018
Datoer for de 8 uger: 8/1, 15/1, 22/1, 29/1, 5/2, 19/2, 26/2, 5/3

Tid: 16 - 18

Sted: DPU, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV 

 


Kursus 1. kvartal 2018:

Århus:

Dato: Start torsdag d. 11. januar 2018
Datoer for de 8 uger: 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 22/2, 1/3, 8/3

Tid: 16 - 18

Sted: Nobelparken, Aarhus Universitet, 8000 Århus  

 

 


Pris pr. 1/1 2018

  • kr. 4.375,-
  • kr. 3.702,- for ledige, studerende og pensionister

Prisen dækker undervisning og adgang til undervisningsmaterialer.

Det er muligt at opdele betalingen i rater, kontakt os venligst direkte ved ønske om denne mulighed.

Er det kursus i CCT du ønskede at tilmeld dig ikke at finde eller lukket for tilmelding, kan du skrive dig op til besked om  næste kursus: "Ja tak, giv mig besked om kommende kursus i CCT".

Lidt om underviseren:
Nanja Holland Hansen er uddannet psykolog og har de sidste 6 år boet i Palo Alto Californien hvor hun har arbejdet som psykolog på Stanford Universitet. Hun er certificeret til at undervise CCT gennem Center for Compassion Altruism Research and Education (CCARE) ved Stanford University og har undervist CCT både på Stanford Universitet og i Palo Alto Californien.


Kontakt os ved spørgsmål eller behov for yderligere information.