Mindfulness Tools old

Februar 2018

Mindfulness Tools er et intensivt MBSR-program som retreat fra fredag-mandag og kan sammen med CFM's online MBSR erstatte et 8-ugers MBSR-forløb for de, der vil søge om optagelse på uddannelsen.

Mindfulness Tools er en intensiv version af det 8-ugers MBSR-program, og det tilbyder således deltagerne en mulighed for at gå i dybden med mindfulnesspraksis. Kurset er tilrettelagt, så det både henvender sig til deltagere, der her har deres første møde med MBSR, og til de, som vil bruge kurset som en del af igangværende praksisudvikling eller som "opfrisker" efter en periode hvor den daglige praksis har været på standby.

Kurset afholdes på Sostrup Slot i forbindelse med Practicum.

Næste gang torsdag den 22. februar kl. 17.00 til søndag den 25. februar kl. 17.00

Pris: 7995,- inkl. moms og materialer (USB-stik med lydfiler samt handouts).

Kontakt os for tilmelding, senest den 2. februar 2018.

Vi kan ikke garantere enkeltværelser på Mindfulness Tools.

Mindfulness Tools kan sammen med CFM's online MBSR erstatte et 8-ugers MBSR-kursus for de, der vil søge om optagelse på uddannelsen.

 

November 2018

Mindfulness Tools er en komprimeret version af kurset i Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Mindfulness Tools er et internat-kursus over 3½ døgn, og det tilbyder således deltagerne en mulighed for at gå i dybden med mindfulnesspraksis. Kurset er tilrettelagt, så det både henvender sig til deltagere, der her har deres første møde med MBSR, og til de, som vil bruge kurset som en del af igangværende praksisudvikling eller som "opfrisker" efter en periode hvor den daglige praksis har været på standby.

Kurset afholdes på Sostrup Slot ved Grenå.

Tirsdag den 6. november kl. 17.00 til fredag den 9. november kl. 17.00

Pris: 7995,- inkl. moms og materialer (USB-stik med lydfiler samt handouts).

Kontakt os for tilmelding.

Vi kan ikke garantere enkeltværelser på Mindfulness Tools.

Mindfulness Tools kan sammen med CFM's online MBSR eller Mind-Online MBSR-kursus erstatte et 8-ugers MBSR-kursus for de, der vil søge om optagelse på uddannelsen i MBSR.