NYT MINDFULNESSMAGASIN PÅ GADEN: Træning af mental sundhed på arbejdspladsen 

Nyt magasin fra Dansk Center for Mindfulness formidler den nyeste viden om mindfulness-baserede interventioner i små og mellemstore private virksomheder. Det er baseret på et forskningsprojekt støttet af Velliv Foreningen, og du kan downloade det her.

Dansk Center for Mindfulness har udgivet et nyt magasin, der samler viden og forskning om mindfulness på arbejdspladsen fra forskningsprojektet “Implementering af tilpasset Mindfulness-baseret stressreduktion i private virksomheder”. Projektet er et samarbejde mellem Dansk Center for Mindfulness og Syddansk Universitet. 

Forskningsprojektet har til formål at bidrage med viden om, hvorvidt det er muligt ved hjælp af mindfulness at forebygge stress og fremme den mentale sundhed blandt ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder.  

“Det er så vigtigt at få formidlet viden om, hvad mental sundhed, stress og mindfulness er, og få givet adgang til effektive metoder til at styrke mental sundhed med – i hverdagslivet. Det er igen og igen fremhævet af WHO, som også lige har udgivet en guideline om mental sundhed på arbejdspladsen, hvor også mindfulness er nævnt,” siger projektansvarlig Lise Juul, master i folkesundhed, ph.d. og lektor, Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. 

Læs mere om forskningsprojektet “Implementering af tilpasset Mindfulness-baseret stressreduktion i private virksomheder” her.

Forskning i øjenhøjde 

Magasinet formidler kompleks viden i et letlæseligt sprog, så alle kan være med. Der er en simpel opsætning med fine illustrationer, der tager læseren i hånden og formidler viden om mental sundhed, stress og mindfulness samt intervention på organisationsniveau. 

Du kan downloade hele magasinet her.

Er du interesseret i at komme i gang med mindfulness på din arbejdsplads? 

Så er du velkommen til at tage fat i os på mindfulness@clin.au.dk. Du kan også læse mere om Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR-programmet) her på hjemmesiden. 

Find testimonials om mindfulness i virksomheder på denne side.

Læs mere om Velliv Foreningen her.