Foredrag i Genève for Dharma Alliance

Centerleder Lone Overby Fjorback blev inviteret til Genève for at holde foredrag om Mindfulness and Mental Health: What does the scientific evidence says? Lone blev præsenteret af Dr. Mark van Ommeren, Head, Mental Health Unit, WHO Geneva.

Dharma Alliance er organisation i Genève, der arbejder for at udbrede kendskab til Dharma, så det kan anvendes i arbejdet med FN’s verdensmål for en bæredygtig fremtid. Dharma kan oversætte til bæredygtighed. Dharma er læring, der viser, at vi er en del af naturen, og den viden kan bruges til at finde fred i krop, sind og bæredygtig adfærd. Centerleder Lone Overby Fjorback har holdt foredrag om FN's verdensmål 3 - sundhed og trivsel på universitetet i Genève. Her blev hun introduceret af Mark van Ommeren, Head, Mental Health Unit, WHO Geneva, Verdens Sundhedsorganisation.

WHO anbefaler mindfulness i flere guidelines om mental sundhed og stress. Mark van Ommeren er imponeret over vores forskning i mindfulness og er interesseret i at gå mere den vej, i forhold til at løse den kæmpe udfordring vi har med mental sundhed. Du kan se foredraget her (start v. 9:40 min.): https://www.dharmaalliance.net/events

Mindfulness and Mental Health: What does the scientific evidence says? Lone Overby Fjorback

Humanity in Action

Humanity in Action er organisation, der arbejder for at styrke demokrati, beskytte menneskerettigheder og forbedre social lighed og retfærdighed. Unge fra Europa og USA arbejder i år med klima og Lone Overby Fjorback har undervist i klima og mental sundhed. Vi kan styrke mental sundhed med Dharma, som er fællesbetegnelse for arbejde med yoga, meditation, mindfulness og compassion til at fremme trivsel og diversitet blandt mennesker og natur https://humanityinaction.org/fellowship/.

Træn med os

Trivsel er at udleve sit potentiale, håndtere stress og bidrage til fællesskabet. Det kan vi gøre sammen lokalt og globalt. Mental sundhed kan trænes med mindfulness (bevidsthed), compassion (kærlig-venlighed) og aktivisme (gøre noget godt for en god sag, der rækker ud over dig selv). Du kan finde inspiration til handling i vores Klimaklub og klimafællesskab, når vi starter op igen efter efterårsferien. Og du kan træne med os.

Lone Overby Fjorback underviser på følgende: