Klimaklub

Klima, krig og kriser kan tage pusten fra de fleste. Kom med i klimaklub og træn mindfulness og compassion til bæredygtig handling nu.

Det vi gør, kan ikke adskilles fra, hvordan vi har det. Indre og ydre bæredygtighed hænger sammen. Konkret kan vi forbedre klimaet ved at ændre på kost, transport, bolig, forbrug, affaldssortering og ved at bruge vores stemme. Vi kan bruge vores stemme ved at tale sammen, tale på Sociale Medier og alle andre medier. Vi kan skrive og/eller dele andres information om bæredygtighed.

 KLIMAKLUB

Klima, krig og kriser kan tage pusten fra de fleste. Kom med i klimaklub og træn mindfulness og compassion til bæredygtig handling nu. Der er så meget, vi kan og skal gøre. Der er brug for, at alle ændrer adfærd - ingen kan holde fri. Vi kan ikke bare sidde på puden, når jorden brænder, og når jorden brænder er tid til meditation påkrævet. Det går ikke, at vi lukker øjnene, går i panik, depression eller aggression. Vi skal være den generation, der vender udviklingen, og det skal vi gøre sammen.

Forskning viser, at 50-75 % af unge er angste på grund af klimakrisen* – og med god grund. Derfor tilbyder Dansk Center for Mindfulness gratis mindfulness til alle unge op til 30 år - hvad end du er klimaaktivistisk, klimaangst eller bare vil se handling nu. Er du over 30 år kan du være med for 1000 kr.

Vi vil studere Thich Nhat Hanh’s bog Zen & the art of saving the planet, bogen bygger på The Diament Sutra, der måske er verdens første bog om bæredygtighed.

Klik her hvis du vil vide mere om Klimaklub