Underviserne

Heidi Berg

Heidi er autoriseret psykolog, MBSR-lærer og uddannet fra England i at uddanne andre i .b-programmet. Heidi er desuden med til at uddanne andre MBSR-lærere gennem Dansk Center for Mindfulness.

Du kommer til at møde Heidi for første gang på et af vores uddannelses-infomøder eller på MBSR-kurset.

Mail: heidi.berg@clin.au.dk

Katinka Gøtzsche

Katinka har arbejdet mange år som gymnasielærer og vejleder med særligt fokus på elever med personlige og skolerelaterede problemer. Katinka har undervist på læreruddannelsen i relationskompetence og på den 2-årige internationale uddannelse “How to teach empati, mindfulness, compassion and presence”. Katinka er ligeledes uddannet fra England til at uddanne andre i .b-programmet.

Du kommer til at møde Katinka for første gang på et af vores uddannelses-infomøder eller på MBSR-kurset.

Mail: katinka@clin.au.dk

Susanne West Bruggisser

Susanne er specialistuddannet psykolog, MBSR-lærer og uddannet fra England i .b-programmet. Susanne underviser og superviserer forskellige faggrupper, der arbejder med børn, unge og voksne og har undervist på SOSU - uddannelsen i psykologi, kommunikation og relationskompetance. 

Du kommer til at møde Susanne på ungdomsuddannelsen for SOSU-lærere.

Mail: susannebruggisser@clin.au.dk

Hanne Ravn

Hanne er uddannet sygeplejerske, psykoterapeut og MBSR-lærer. Hanne har i mange år været leder af kursusforløb for mennesker udfordret med stress, angst og depression og hvor bevægelse, yoga og mindfulness har været daglig praksis. Hanne er i dag ansat på SOSU skole som underviser og har egen virksomhed med MBSR kurser, psykoterapi og retreats.

Du kommer til at møde Hanne på ungdomsuddannelsen for SOSU-lærere.

Mail: mail@hanneravn.dk

Mette Bahnsen

Mette er filmproducer, MBSR-lærer og uddannet i .b-programmet og Mindful Schools curriculum. Har arbejdet i mange år med formidling af mindfulness på film og bl.a. produceret filmene “Healthy Habits of Mind” og “Styr på det hele - om unge, stress og mental sundhed” samt udvikling af online MBSR for både voksne og børn på Mind Online.

Du kommer til at møde Mette for første gang på MBSR-kurset for gymnasielærere.

Mail: info@personafilm.dk