Compassion Cultivation Training (CCT) Uddannelse

AFLYST

 

Det er med den dybeste sorg, at vi er nødsaget til at informere om, at CCT-læreruddannelsen 2020 er aflyst.

Vores beslutning om at aflyse uddannelsen er på grund af coronavirus. Usikkerheden og restriktioner på rejse og forsamlinger i de europæiske lande gør det umuligt for os at gennemføre det første retreat.

Vi er selv meget ærgerlige og skuffede over, at denne aflysning er en nødvendighed. Vi havde set umådelig frem til at grundlægge et fællesskab af certificerede compassionlærere i Nordeuropa.

Vi samarbejder med Compassion Institute for at finde ud af, hvad der skal gøres fremadrettet. Uafhængigt af om fremtiden byder på en CCT-læreruddannelse her i Danmark eller i USA, så vil compassion fortsat være et fokus hos Dansk Center for Mindfulness.

Konsekvenserne af coronavirus bringer os alle i en ny situation, men vi vil sikre, at vores næste skridt er orienteret i at skabe højkvalitets programmer og uddannelse til træningen af compassion. Når vi har mulighed for at give mere konkret information vil det fremgå på denne side.

Hvis du er interesseret i at få besked med det samme, at der er nyt om CCT-læreruddannelsen, så tilmeld dig vores mailingliste her.

Vil du have besked så snart der er nyt om CCT-læreruddannelsen?

Klik her

 

mindfullness.au.dk - CCT - kontaktformular

Har du et spørgsmål?