Mere trivsel og mindre stress

Forskningsbaserede tilbud

Dansk Center for Mindfulness har en lang række tilbud, som du kan se nedenfor. Både til dig som privatperson og som leder eller medarbejder i en organisation/virksomhed. Fælles for vores tilbud er, at de alle er dokumenteret af grundig forskning.

Uddannelse

Dansk Center for Mindfulness uddanner som de eneste i Danmark MBSR-lærere med international certificering. En uddannelse i MBSR - Mindfulness-baseret Stressreduktion - er for dig, der ønsker at arbejde professionelt med Mindfulness. Ønsker du at vide mere om vores uddannelse, kan du ser mere her.

Kurser

Dansk Center for Mindfulness udbyder en række kurser. Både til organisationer/virksomheder og private. 

Vi tilbyder kurser i:

CCT - Compassion Cultivaiting Training

MBSR - Mindfulness-baseret Stressreduktion

MBKT - Mindfulness-baseret Kognitiv terapi

Du kan finde alle vores kurser her.

Foredrag

Dansk Center for Mindfulness tilbyder foredrag om stress og stressreduktion til virksomheder, organisationer, foreninger med mere. I foredraget får du viden om stress, og du får konkrete redskaber til, hvordan du håndterer det.   

Du kan læse mere om vores foredrag her.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere.

Individuelle samtaler

Et grundvilkår ved at være menneske er, at vi vil møde lidelse, miste nogen vi holder af, blive syge og en dag skal her fra. Vi kan sidde fast i gamle mønstre, følelsesmæssige tilstande eller modvilje i forhold til virkeligheden, som kan være svære at vriste sig fri af eller at acceptere. Der kan derfor være behov for hjælp og støtte til den proces.

Det kan være, at du er i gang med et MBSR-kursus eller er ved at uddanne dig til underviser, og der dukker problemstillinger op til overfladen, hvor du har brug for en mere individuel kontakt og støtte fra en psykoterapeut for at kunne arbejde med det. Det kan også være, at du bare godt kunne tænke dig et terapiforløb, hvor fundamentet er mindfulness-baseret eller noget helt tredje. 

Vi tilbyder derfor mulighed for individuelle psykoterapeutiske samtaler ved autoriseret psykolog Heidi Berg Nielsen, som tager afsæt i dig og dit liv. Det kan være, at du har en konkret problemstilling, som du ønsker at arbejde med. Måske er der vanskeligheder ved dit følelsesliv, såsom angst, depression eller stress. Eller det kan være, du ønsker at få en bedre relation til dig selv eller andre.

Formålet med terapien er at hjælpe med at skabe mere klarhed, så du bedre kan træde frem, som den du allerede er og derved skabe forandringer i dit liv. 

Kontakt Heidi Berg Nielsen på heidi.berg@clin.au.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Retreat

Dansk Center for Mindfulness tilbyder løbende retreats med international anerkendte undervisere. Retreats er for dig en mulighed for at gå i dybden med mindfulness og træne mere intensivt.

Du kan se vores retreats her.