Gratis mindfulness-træning  i Aarhus og København

Gratis mindfulness-træning for alle, hver torsdag kl 16-17. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Træningen foregår i Aarhus og København. Tilmeld dig i de enkelte byer nedenfor.

Gå til Mindfulness Aarhus

Gratis mindfulness-træning for alle, torsdage fra kl 16-17. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Gå til Mindfulness er et gratis tilbud fra Dansk Center for Mindfulness og Aarhus Byråd, som vi håber kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder.

Det var et samlet byråd, der i januar 2019 vedtog, at Aarhus kommune skulle stille rammerne til rådighed for, at byens borgere kan træne mental sundhed.

Det foregår hver torsdag, bortset fra helligdage, kl. 16-17 i Foredragssalen hos FO Aarhus, Vestre Allé 8, Aarhus C - enkelte gange i Stiften Loungen hos FO Aarhus, Frederiksgade 78, Aarhus C.  Se tilmeldingslinket for lokale.  

 

Træningen er gratis, men da der er et begrænset antal pladser, kræver det tilmelding hver gang.

 

Tilmeld dig her. (Bemærk, at lokalet i 2020 er rykket til Stiften Lounge!) 

Hvor: FO-byen, på hjørnet af Vestre Allé 8 og Frederiksgade 78, Aarhus C.  

Hvornår: Torsdage 16-17

Gå til Mindfulness København

Gratis mindfulness-træning for alle på Campus Emdrup i København NV, hver torsdag kl 16-17 fra den 8. august 2019 til den 19. december  Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Gå til Mindfulness er et gratis tilbud fra Dansk Center for Mindfulness, som vi håber kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder.

I København foregår det hver torsdag eftermiddag fra kl. 16-17 på DPU, Campus Emdrup, Tuborgvej 164.

Træningen er gratis, men da der er begrænset antal pladser, kræver det tilmelding hver gang.

Tilmeld dig her.

Tilmeld dig her - 2020

Hvor: DPU Campus Emdrup, Tuborgvej 164

Hvornår: Torsdage 16-17