Mindre stress, mere trivsel i virksomheder

Vi er travle som aldrig før. Når travlheden ledsages af manglende overblik og en følelse af at drukne i opgaver, kan det føre til usund stress. På arbejdspladsen går stress ud over arbejdsglæden, samarbejdet, og effektiviteten. Og uden for arbejdstiden går den manglende trivsel ud over familie og venner. Mindfulness kan være et vigtigt redskab til at håndtere og forebygge stress og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Dansk Center for Mindfulness engagerer sig i arbejdet med at skabe større trivsel på danske arbejdspladser, bl.a. som partner i "Sammen om Mental Sundhed", som ledes af Sundheds- og ældreministeriet. 

Projekter i virksomheder

Vi er lige nu i gang med et forskningsprojekt, der undersøger, om overgangen mellem arbejde og pensionstilværelse kan styrkes ved træning af mindfulness. Se projekthjemmesiden her: 

Derudover leder vi et projekt med mindfulness på private arbejdspladser, der er støttet af Velliv Foreningen. Læs pressemeddelelsen her:

Der er evidens for, at MBSR virker

Dansk Center for Mindfulness forsker sammen med internationale universiteter i de gavnlige effekter af mindfulness-programmet MBSR – Mindfulness-baseret stressreduktion. MBSR virker, hvis du vil gøre arbejdet, og det forebygger stress og fremmer trivsel hos dine medarbejderne.

MBSR forebygger sygdomsstress, det forbedrer relationer, og det fremmer vores præstationer i hverdagen. Kort sagt; det skaber trivsel og tilfredshed i din virksomhed. 

 

Tilbud til virksomheder

Dansk Center for Mindfulness tilbyder virksomheder viden om stress samt redskaber til at håndtere det. Du har både muligheden for et kortere fordrag og for et kursus i det 8-ugers videnskabeligt dokumenterede program Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Du kan også vælge, at vi uddanner en eller flere interesserede medarbejdere, som kan varetage opgaven i virksomheden.

Prøv på egen krop.

 

 

"Jeg bliver en bedre kollega"

"Det gør mig til en bedre kollega, fordi det ikke er min utålmodighed, der afgør, om det bliver et godt møde".

Artikel med Ida Auken, Folketingspolitiker om mindfulness på sin arbejdspladsen. 

"Der var rigtig meget, jeg gik glip af"


Book et kursus

Book et kursus - mindfulness til virksomheder

Dine informationer

Dine personoplysninger

Ved at bruge denne formular accepterer du, at Aarhus Universitet opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os, til at behandle din booking af et kursus. Dine personoplysninger opbevares i det omfang, det er nødvendigt at kunne behandle din booking, og de vil blive slettet efter behandling. Læs mere i vores privatlivspolitik.