Kurser og retreats

Pga COVID-19 er nogle af vores kurser flyttet online!

Dansk Center for Mindfulness udbyder en række kurser og retreats. Alle undervisere er uddannet efter internationalt anerkendte standarder.

I venstremenuen kan du læse om de forskellige kurser og tilmelde dig. 

Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller kommentarer.

Hov…det var vist fremtidstanker, der netop passerede gennem mit sind. Jeg er bange for at være udmattet ude i fremtiden. Men det er jo nu, jeg er udmattet. Måske har jeg det bedre ude i fremtiden? Måske har jeg det allerede bedre, når jeg har hvilet? Hvem ved, hvad fremtiden bringer? Jeg mærker, at  mine tanker og bevægelser blødes op. Åndedrættet passerer friere gennem min krop. Angsten er ved at slippe sit greb.

En smuk gul mælkebøtte i græsset foran mig stjæler mit øje og stråler overraskende op imod mig. Lette bobler fylder mit bryst. Tænk sig, hvilken skønhed her midt i oktobers efterårssol. Blomsten smiler op til mig og trækker mine mundvige opad. Mit sind farves. Jeg er her! Lige her lige nu. Jeg mærker blødheden i mit ansigt. Jeg føler mig fri. I dette nu er jeg fri.

Margrete, deltager