Gratis for unge

De første studier viste, at coronapandemien især blandt unge førte til øget frygt, stress, angst og depression. Unge er i forvejen hårdt ramt, derfor oprettede vi i foråret tre hold med videnskabeligt dokumenterede metoder:

  1. Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) online til unge, der lige nu oplever øget stress. Forløbet består af tre live-online sessioner i gruppe med op til 30 deltagere og en erfaren MBSR-underviser plus et 9 sessioners online mindfulness program, den unge selv skal arbejde med. Der laves en online platform hvor gruppen kan mødes og støtte hinanden. Og det er muligt at skrive og stille spørgsmål til MBSR-underviseren i forløbet.
  2. Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) live-online til unge med ensomhed, stress, angst eller kronisk sygdom. Forløbet består af 9 sessioner live online i gruppe med op til 25 deltagere og en erfaren MBSR-underviser.
  3. Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT) live online for unge, der har haft depression eller som nu lider af let til moderat depression. Forløbet består af 9 sessioner live-online i gruppe med op til 15 deltagere og en erfaren MBKT-underviser, der ligeledes har klinisk erfaring med depression.

De tre første hold blev hurtigt fyldt op, men vi arbejder på af skaffe midler til nye hold.

For yderligere information om mindfulness til unge kan du se vores dokumentarfilm STYR PÅ DET HELE - om unge, stress og mental sundhed eller video med Esben, der har haft depression og anbefaler MBKT. Du kan også se filmen Mindful medicin, filmen giver et indblik i, hvad der foregår på et MBSR-hold og udbyttet for deltagerne.

STYR PÅ DET HELE

Esben, MBKT

Mindful medicin