Indhold og varighed

Uddannelsens elementer og starttidspunkter

Fundamentals modul 1 

 

  • Start: Ultimo februar eller medio november.
  • Varighed: 4½ dages internat.
  • Pris: 10.968 kr. inkl. moms for undervisningen og ca 6.000 kr. inkl. moms for kost og logi.

 

 

Fundamentals modul 2 

 

  • Start ultimo august/primo september. (Deltagelse forudsætter gennemført Fundamentals modul 1.)
  • Varighed: 4½ dages internat.
  • Pris: 10.968 kr. ex. moms for undervisningen (undervisning er fritaget for moms) og ca 6.000 kr. inkl. moms for kost og logi.

 

Efter Fundamentals modul 1 og 2 kan du guide i dele af MBSR-kurset, og kalde det for "mindfulness" (Ikke MBSR). Se "Tilmelding til MBSR-uddannelsen" for datoer.

 

Practice Teaching Intensive (PTI) 

Holdes årligt enten i Danmark eller udlandet.

 

  • Varighed: Otte dages internat
  • Pris: Ca.18.500 kr. for undervisningen (Undervisning er momsfritaget). Hertil kommer betaling for kost og logi og evt. rejse. 

 

For deltagelse på PTI skal du have gennemført mindst ét 8-ugers kursus i MBSR og deltaget i mindst to stilheds-retreats á 5-7 dage med godkendt underviser. Når PTI er gennemført, må du undervise i hele 8-ugers kurset og også kalde undervisningen for MBSR. Se "Tilmelding til MBSR-uddannelsen" for datoer.

 

Gruppesupervision

Inden eller samtidig med, at du begynder at undervise i MBSR, skal du følge minimum én gruppesuspervision. Gruppesupervision aftales med en certificeret senior-lærer. Du har 10 x supervisions-sessioner, og det foregår i en gruppe af fire til seks deltagere.

 

  • Pris 5390 kr. ex. moms. (Supervision er momsfritaget)

 

Retreats skal du som minimum have deltaget i 2 stilhedsretreats - et som adgangskrav, og i alt 2 inden PTI. For CFM certificering skal du have deltaget i minimum 4 stilhedsretreats i alt. CFM certificering vil sige at du certificeres fra Center for Mindfulness, UMASS, USA - etableret af Jon Kabat-Zinn i 1979.

 

Fase 3 og 4 kan påbegyndes efter ca. 1½-2½ år - altså efter PTI - og er optakt til certificering. Om du vil så langt, og hvor meget tid du skal bruge på dette, bestemmer du selv.  

På vores hjemmeside under Kurser, kan du finde kurser i MBSR og retreats. For kursus se også mindfulnessforeningen, hvor du under punktet ”MBSR” kan finde en godkendt MBSR-lærer og derfra se tider og priser. For online-kursus i MBSR, se her.

Uddannelsen er baseret på egenbetaling, og alle der imødekommer optagelseskravene er velkomne til at søge.