tor 24 aug
17:00-18:30 | Århus
Kursus i Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR)
Orienteringsmøde i Århus: 8-ugers kursus i MBSR. Se også oversigt over planlagte kurser i Århus for efteråret 2017.
tor 31 aug
16:30-18:00 | København, DPU/Campus Emdrup
Kursus i Mindfulness-baseret kognitiv terapi
Orienteringsmøde og mulighed for forhåndstilmelding til kurset i Mindfulness-baseret kognitiv terapi.
tor 07 sep
15:00-17:00 | København
Kursus i Compassion Cultivation Træning (CCT)
8-ugers kursus i CCT i København. Formålet med træning af compassion er mere end bare at mærke empati eller at bekymre sig for et andet menneske. Indledende undersøgelser af CCT har fundet, at systematisk træning af compassion medfører øget psykisk trivsel, nærvær, øget omsorg for en selv, modstandskraft og social forbundenhed.
fre 22 sep
Mental Health Conference - Workshop, Friday 22/9 2017
All-day workshop with Saki Santorelli about bringing mindfulness into the society, and he will do that in his own remarkable presence.
fre 22 sep
Mental Health Conference
World leading experts on evidence-based programs for better mental health for individuals, organizations and society facilitate four days of learning, practice and discussion.
lør 23 sep
09:00-16:00 | Aarhus, 'Aulaen, Aarhus University
Mental Health Conference - Saturday 23/9 to Sunday 24/9 2017
What are efficient ways of improving mental health? Do we need to change our mindset on how we think about mental health? Is mental health, like physical health, calling for enhanced common responsibility and a social investment?
man 25 sep
Mental Health Conference- Workshop, Monday 25/9 2017
Explore strategies for strengthening self-compassion and increasing your connection with others. This workshop will include lecture, meditation, self-reflection, experiential exercises, and discussion.
tor 05 okt
10:30-16:00 | Århus
Seminardage: "Mindfulness og bæredygtig ledelse"
Seminardagene giver indsigt i den historiske, teoretiske og praktiske baggrund for mindfulness-baserede interventioner, med fokus på implementering i praksis.
tor 30 nov
10:30-16:00 | Århus
Seminardage: "MBI og undervisningskompetencer"