International Compassion workshop i Danmark

Dansk Center for Mindfulness inviterer til International Compassion Cultivaiting Training (CCT) workshop i København den 26. September 2018. Workshoppen er for alle i Europa, der til dagligt arbejder med mennesker og som gerne vil fordybe sig i compassion træning.

Workshoppen finder sted i København fra kl 9-16 og koster 1000 kr. Fra 16.30-17.30 er der et gratis informationsmøde, hvor du får viden om metode, uddannelse og forskning.

Leah Weiss, Ph.d. fra the Compassion Institute, USA og Stanford University, USA og certificeret senior CCT instruktør Nanja H. Hansen fra Dansk Center for Mindfulness leder workshoppen.

Læs mere her.

Mindfulness konference 2020

Dansk Center for Mindfulness er vært for International Mindfulness Konference 2020 under titlen Diversity and Oneness. Konferencen foregår den 24-26 juni på Aarhus Universitet, hvor verdens førende mindfulnessforskere og eksperter deltager.

Mere info vil følge.