Mindre stress, mere trivsel i dig og dine

35.000 danskere er sygemeldte med stress – endnu flere med stressrelaterede sygdomme. Det er en samfundsopgave at løse, men der er masser, du skal kan gøre for at få det bedre. Sammen med andre går det nemmere. Og det er en vigtig ingrediens i mindfulness.

Dansk Center for Mindfulness forsker sammen med internationale universiteter i de gavnlige effekter af mindfulness-programmet MBSR – Mindfulness-baseret stressreduktion.

 

Der er evidens for, at MBSR virker

MBSR virker. Det virker for dig, der er meget syg med stress, depression, angst og lignende – eller kender én, der er. Og det virker for dig, der ganske enkelt ønsker mere nærvær og tilfredshed i din hverdag.

MBSR forebygger at stress bliver til sygdom, det forbedrer relationer, og det fremmer vores præstationer i hverdagen. Kort sagt; det skaber trivsel og tilfredshed både for dig, i dit arbejde, i din familie og i dine nære relationer. 

 

Bliv certificeret MBSR-instruktør

Når du besøger vores side som privatperson, kan det også være fordi, du er interesseret i mindfulness og ønsker at fordybe dig mere i det. Måske vil du tage skridtet videre som underviser. Med vores kurser og uddannelser er du sikret et internationalt og forskningsmæssigt anerkendt niveau. Og du har videnskabeligt belæg for, at det, du praktiserer/underviser i, virker. 

Vores mindfulness-uddannelse akkrediteres som den eneste i Danmark fra Center for Mindfulness ved Massachusetts Medical School, hvorfra metoden er udviklet.

Dansk Center for Mindfulness forsker og tilbyder kurser i MBSR-mindfulness, MBKT-mindfulness og Compassion samt uddannelser i MBSR. Nedenfor kan du læse mere.

 

Her kan du læse mere om Mindfulness (MBSR og MBKT).

Her kan du læse mere om Compassion (CCT).

Her kan du få mere viden om vores forskning.

Her kan du se vores kurser og uddannelser

Her kan du prøve på egen krop.

(Forsidefoto: Persona Film)