Mindre stress, mere trivsel i dig og dine

35.000 danskere er dagligt sygemeldt med symptomer relateret til dårligt arbejdsmiljø – endnu flere er syge med stressrelaterede sygdomme. Det er en samfundsopgave at løse, men der er masser, du skal kan gøre for at få det bedre. Sammen med andre går det nemmere. Og det er en vigtig ingrediens i mindfulness.

Dansk Center for Mindfulness forsker sammen med internationale universiteter i de gavnlige effekter af programmet Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Der er evidens for, at MBSR virker positivt på både syge og raske 

Mere end 100 studier viser, at MBSR og søsterprogrammet MBKT - Mindfulnessbaseret Kognetiv terapi -virker forebyggende og reducerende på sympotomer som stress, angst og depression. Forskning i MBKT viser, at programmet forebygger ligeså effektiv som medicin hos folk, der har haft en eller flere depressioner.

Men MBSR har også gode effekter hos pårørende til folk med psykiske lidelser og for raske mennesker, der ganske enkelt ønsker mere nærvær og tilfredshed i hverdagen.

MBSR forebygger, at stress bliver til sygdom, det forbedrer relationer, og det fremmer vores præstationer i hverdagen. Kort sagt: Det skaber trivsel og tilfredshed både for dig, i dit arbejde, i din familie og i dine nære relationer. 

 

Bliv certificeret MBSR-lærer

Når du besøger vores side som privatperson, kan det også være fordi, du er interesseret i Mindfulness og ønsker at fordybe dig mere i det. Måske vil du tage skridtet videre som underviser. Med vores kurser og uddannelser er du sikret et internationalt og forskningsmæssigt anerkendt niveau. Og du har videnskabeligt belæg for, at det, du praktiserer/underviser i, virker. 

Vores Mindfulness-uddannelse er som den eneste i Danmark akkrediteret fra Center for Mindfulness i USA, hvorfra metoden er udviklet.

Dansk Center for Mindfulness forsker og tilbyder kurser i MBSR-mindfulness, MBKT-mindfulness og Compassion samt uddannelser i MBSR. Nedenfor kan du læse mere.

 

Her kan du læse mere om Mindfulness (MBSR og MBKT).

Her kan du læse mere om Compassion (CCT).

Her kan du få mere viden om vores forskning.

Her kan du se vores kurser og uddannelse

Her kan du prøve på egen krop.

(Forsidefoto: Persona Film)