Compassion i sundhedsvæsnet

Hvordan kan du få gavn af Compassion i dit arbejde?

Mennesker, der for eksempel arbejder i sundhedsvæsnet, møder dagligt megen lidelse og smerte. Det er deres job at lindre dette, men det kan ofte være svært selv at håndtere den.

Compassion Cultivating Training er et program, hvor du som medarbejder kan træne egenskaber som opmærksomhed, robusthed, empati og forståelse for dig selv og andre.

Compassion kan ruste dig og dine kolleger til at stå stærkere som fagperson i mødet med lidelse. Samtidig forebygger Compassion-træning beviseligt stress og øger trivslen.

 

Er du leder eller medarbejder i en kommune eller region?

Med Compassion træner og styrker du også evnen til at skabe gode relationer. Til dig selv og andre. Flere og flere ledere ønsker derfor at benytte vores kurser.

Vi har talt med alt fra præster, bedemænd og patientforeninger til ledere i store og små virksomheder - måske er din arbejdsplads også nysgerrig. Ønsker du at høre mere, kan du skrive til os her. Du kan også booke et foredrag eller kurser til din arbejdsplads. 

Arbejder du i en kommune eller region og ønsker at høre mere om samarbejder, kurser eller videndeling, er du også meget velkommen til at kontakte os.