Gratis mindfulness-træning  i Aarhus og København

Gratis mindfulness-træning for alle, hver torsdag kl 16-17. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Træningen foregår i Aarhus og København. Tilmeld dig i de enkelte byer nedenfor.

Gå til Mindfulness Aarhus

Gratis mindfulness-træning for alle, hver torsdag kl 16-17 fra den 10. januar 2019 til den 13. juni. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Gå til Mindfulness er et gratis tilbud fra Dansk Center for Mindfulness og Aarhus Byråd, som vi håber kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder.

Det var et samlet byråd, der i januar 2019 vedtog, at Aarhus kommune skulle stille rammerne til rådighed for, at byens borgere kan træne mental sundhed.

Gå til Mindfulness på Rådhuset foregår første gang den 7. februar kl 16-17 i Rådhushallen på Rådhuset.

Efterfølgende er det, bortset fra helligdage, hver torsdag eftermiddag kl. 16-17, primært i Stiften Loungen hos FO Aarhus, Frederiksgade 78, Aarhus C - enkelte gange i Foredragssalen, Vestre Allé 8, Aarhus C - se tilmeldingslinket for lokale.

Træningen er gratis, men da der er begrænset antal pladser, kræver det tilmelding hver gang.

Tilmeld dig her.

Hvor: FO-byen, på hjørnet af Vestre Allé 8 og Frederiksgade 78, Aarhus C.  

Hvornår: Torsdage 16-17

Gå til Mindfulness København

Gratis mindfulness-træning for alle på Campus Emdrup i København NV, hver torsdag kl 16-17 frem til og med den 27. juni. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. 

Gå til Mindfulness er et gratis tilbud fra Dansk Center for Mindfulness, som vi håber kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder.

I København foregår det hver torsdag eftermiddag fra kl. 16-17 på DPU, Campus Emdrup, Tuborgvej 164.

Træningen er gratis, men da der er begrænset antal pladser, kræver det tilmelding hver gang.

Tilmeld dig her.

Hvor: DPU Campus Emdrup, Tuborgvej 164

Hvornår: Torsdage 16-17