Mindre stress, mere trivsel i virksomheder

Vi er travle som aldrig før. Når travlheden ledsages af manglende overblik og en følelse af at drukne i opgaver, kan det føre til usund stress. På arbejdspladsen går stress ud over arbejdsglæden, samarbejdet, og effektiviteten. Og uden for arbejdstiden går den manglende trivsel ud over familie og venner. Mindfulness kan være et vigtigt redskab til at håndtere og forebygge stress og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Lige nu kan virksomheder søge om 10.000 kroner til at gennemføre et arrangement om mental trivsel på arbejdspladsen. Arrangementet skal foregå den 10. oktober, 2019, som er international mental sundhedsdag. 

Forskere og undervisere fra Dansk Center for Mindfulness deltager. Det er Velliv Foreningen, der donerer pengene. 

Læs mere og søg midler igennem: https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/

 

Der er evidens for, at MBSR virker

Dansk Center for Mindfulness forsker sammen med internationale universiteter i de gavnlige effekter af mindfulness-programmet MBSR – Mindfulness-baseret stressreduktion. MBSR virker, hvis du vil gøre arbejdet, og det forebygger stress og fremmer trivsel hos dine medarbejderne.

MBSR forebygger sygdomsstress, det forbedrer relationer, og det fremmer vores præstationer i hverdagen. Kort sagt; det skaber trivsel og tilfredshed i din virksomhed. 

 

Tilbud til virksomheder

Dansk Center for Mindfulness tilbyder virksomheder viden om stress samt redskaber til at håndtere det. Du har både muligheden for et kortere fordrag og for et kursus i det 8-ugers videnskabeligt dokumenterede program Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Du kan også vælge, at vi uddanner en eller flere interesserede medarbejdere, som kan varetage opgaven i virksomheden.

Dansk Center for Mindfulness forsker og tilbyder kurser i MBSR-Mindfulness, MBKT-Mindfulness og Compassion. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige programmer.

Prøv på egen krop.