Compassion - fremtidens værktøj i ledelse og omsorgsfag

Hvorfor skal psykologer træne Compassion?

Compassion Cultivation Training (CCT®) er et af fremtidens værktøjer inden for stressforebyggelse samt professionelt og personligt lederskab. Leah Weiss, forsker, meditationsekspert, og underviser ved Stanford Business School, er en af grundlæggerne af CCT-programmet.

Som psykolog er det vigtigt at træne evnen til at rumme både sine egne og sine klienters svære følelser. CCT®-programmet er en måde at opøve venlighed, empati og rummelighed over for sig selv og andre. 

Derfor er det vigtigt, at muligheden for at uddanne flere europæiske Compassion-instruktører kommer til Danmark. For at arbejde hen imod dette mål, har vi inviteret Leah Weiss til at holde foredrag om CCT® i København.

Hun har dedikeret sit liv til at bruge viden om Mindfulness og Compassion både i hendes kliniske arbejde, men også til at skabe dygtige ledere og blomstrende arbejdsmiljøer og ligger inde med nyeste viden på området.

 

Kom med på international Workshop om CCT® den 26. september fra klokken 9-15.30.

 

Tilmeld dig workshop inden den 1. september og få 20 % rabat

 

Nanja Holland Hansen er dansk psykolog, forsker og første danske certificeret CCT®-træner og holder oplæg sammen med Leah Weiss. 

Her kan du læse om, hvorfor hendes møde med Compassion var banebrydende for hende – både som menneske og som psykolog:  

 

”Min egen vej til Compassion-træningen i det terapeutiske rum var i al sin enkelthed et vedvarede spørgsmål om forandring.

Hvordan giver vi mennesker slip på de svære mønstre, som de fleste af os har?

Hvordan giver vi slip på de negative og ofte selvdestruerende tanker og fortællinger, vi har?

Hvordan tager vi godt vare på os selv, når vi har allermest brug for det?"


Læs hele indlægget her 

International workshop i compassion

Tid: Den 26. september, klokken 9-15.30

(Fra klokken 16-17 er der gratis informationsmøde om CCT uddannelsen.)

Sted: Campus Emdrup

Pris: 1000 kr. eks. moms (prisen inkluderer ikke forplejning.)

Compassion – fremtiden ledelsesform

Fremtidens ledere leder med Compassion.

Dette budskab breder sig vidt og bredt i verden fra Stanford Business School. Compassion indeholder begreber som kommunikation, motivation og empati. Det er noget, du kan og skal træne og kultivere, hvis din virksomhed og medarbejdere skal øge chancen for at trives og skabe succes.

Compassion træning er helt nyt i Danmark. Derfor har vi inviteret forsker og ekspert i meditation og Corporate ledelse fra Stanford Business School, Leah Weis til at holde foredrag og workshop i København. Leah Weis har dedikeret sit liv til at bruge forskningsbaseret Mindfulness og Compassion til at skabe fremragende ledere og blomstrende arbejdsmiljøer.

Hendes elever og samarbejdspartnere tæller blandt andet LinkedIn, Google og Harvard.

 

Du kan uddanne dig i Compassion

Leah Weiss er en af grundlæggerne af Compassion Cultivating Training (CCT®) – et 8-ugers program udviklet ved Stanford University. Det optimerer work-life-balance og reducerer stress. Øger din evne til at kommunikere, udvikler dine relationskompetencer, og din evne til at regulere de svære følelser, der opstår på arbejdspladsen. Og helt grundlæggende forstærker det dine evner som leder. En uddannelse i CCT® er fremtidens uddannelse inden for ledelse.

"Compassion er nøglen til at opnå succes – for dig selv, for dine medarbejdere og for din virksomhed." Jeff Weiner, LinkedIn CEO

Compassion er understøttet af forskning   

CCT®’s positive effekter i virksomheden er dokumenteret af forskning. På workshoppen fortæller Leah Weis og Danmarks førende forsker og certificeret CCT® træner Nanja Holland Hansen mere om mekanismerne og forskningen bag CCT®. Du får desuden lov at prøve på egen krop, hvad CCT er.

 

Tid: Den 26. september, klokken 9-15.30

(Fra klokken 16-17 er der gratis informationsmøde om CCT uddannelsen.)

Sted: Campus Emdrup

Særpris: 1000 kr. eks. moms (prisen inkluderer ikke forplejning.)

Læs mere om Leah Weiss. 
Læs mere om Nanja Holland Hansen her. 

 

Er der brug for en ny forståelse i virksomheder?