International CCT-workshop

International Compassion workshop i Danmark

Dansk Center for Mindfulness inviterer til International Compassion Cultivaiting Training (CCT) workshop i København den 26. September 2018. Workshoppen er for alle i Europa, der til dagligt arbejder med mennesker, fx ledere, sundhedspersonale og psykologer. 

CCT har vist sig særligt gavnligt i forhold til for eksempel sundhedspersonale, psykologer og andre, der arbejder med mennesker. I et arbejde, hvor sårbare, konfliktfyldte og sorgfulde situationer kan opstå, sker det ofte, at vi enten lukker ned for det eller tager det hele ind. Måske med stress og sygdom til følge. CCT hjælper med at rumme de svære følelser, uden at det sker på bekostning af dit eget helbred.

Tilmeld dig workshoppen her

Studerende: Kun 300 kroner inkl. moms


CCT og ledelse

Ligeledes er CCT et voksende tiltag inden for moderne ledelse. Blandt andre LinkedIn CEO Jeff Weiner ser Compassion som et uundgåeligt værktøj i succesfuld ledelse. Leah Weiss fra Stanford Business School har udviklet CCT-programmet sammen med Dalai Lama. Hun underviser på dagens Workshop og har specialiseret sig i, hvordan Compassion bidrager til stærkt lederskab og arbejdsmiljøer, der trives. Læs mere om Compassion i ledelse her.

Læs mere om Leah Weiss, forsker, meditationsekspert og lektor på Stanford Business School.

Undervisere på workshoppen er medudvikler af CCT-programmet og Corporate Leadership Expert Leah Weiss samt førende danske forsker i Compassion, Nanja Holland Hansen:

CCT reducerer stress og øger empati

Træning i CCT kan fremme modet til at være tilstede og beslutsom, når du står midt i livets - og hverdagens - udfordringer. Compassion-træning kan berolige dit nervesystem og forbinde dig med dine værdier og mål samt hjælpe dig til at være i dine relationer på en mere hensigtsmæssig måde – både i forhold til dig selv og andre. Forskning viser desuden, at CCT reducerer stress, øger empati og gør dig modstandsdygtig i livets svære situationer.     

Info om uddannelse, metode og forskning

På workshoppen får du en praktisk introduktion til, hvad CCT er, og hvordan du kan bruge det i din dagligdag og i dit arbejde. Efterfølgende er der halvanden times gratis informationsmøde med viden om CCT uddannelsen, metoder og forskning på området. 

Praktisk info

  • 26 september 2018
  • Workshop: 9-15.30
  • Informationsmøde: 16:00 – 17:00 (gratis)
  • Campus Emdrup, lokale D169, Tuborgvej 164, 2400 Kbh N.  
  • Pris: Kr. 1250 inkl. moms. (Prisen inkluderer ikke forplejning.) 
  • Studerende: Kr. 300 inkl moms.  

Leah Weiss, Ph.d. fra the Compassion Institute, USA og Stanford University, USA og certificeret senior CCT instruktør Nanja H. Hansen fra Dansk Center for Mindfulness leder workshoppen. Læs mere om underviserne her.

Tilmeld dig her